Splošni pogoji
1. VAROVANJE ZASEBNOSTI
Spletna stran Maja’s MARKETING LAB spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Upravljavec osebnih podatkov, ki jih posameznik posreduje ob dostopu do spletne strani ali jih vpiše znotraj te spletne strani je podjetje Maja MARKETING LAB d.o.o., Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj; matična št.:8112070000 (v nadaljevanju tega besedila upravljavec osebnih podatkov). Posameznik dovoljuje upravljavcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje ob prijavi na brezplačne novice, registraciji na spletne tečaje in delavnice v živo, ob prenosu e-akcijskega vodiča ali  druge publikacije ter v ostalih primerih, ko vpiše svoje osebne podatke na spletni strani www.majamarketinglab.si, za namene obveščanja o storitvah in novicah povezanih s Maja’s MARKETING LAB.

Posameznik, ki dostopa do spletnih strani upravljavca osebnih podatkov ter na njih izpolni spletni obrazec s svojimi podatki, se strinja da lahko ta zbira podatke o obiskih spletnih strani za namene analize interesa obiskovalca za nakup ter posledično za pripravo prilagojene ponudbe posamezniku.

Upravljavec osebnih podatkov, podatke pridobljene za zgoraj opredeljene namene lahko posreduje zunanjim administratorjem sistema ter drugim osebam, ki dostopajo do podatkov v imenu in na račun upravljavca osebnih podatkov.

Posameznik izjavlja in potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007. Izjavlja tudi, da je seznanjen z dejstvom, da je posredovanje podatkov prostovoljno ter da v primeru, če podatkov ne bo posredoval, upravljavec ne bo izvedel prenosa e-priročnika, druge publikacije ali izpolnil druge storitve na katere se prijavlja posameznik oziroma ne bo izvedel analize interesa obiskovalca spletne strani ter pripravil prilagojene ponudbe posamezniku. Če posameznik ne želi, da mu upravljavec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljavca ter tako zagotovi svojo anonimnost. Privoljenje lahko posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov [email protected]

 

2. POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI
Vsebina, objavljena na spletnih straneh Maja’s MARKETING LAB, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Na spletni strani Maja’s MARKETING LAB se trudim zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti.  Vsebine lahko spreminjam kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarjam za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost in rezultatov ne garantiramo.

Niti podjetje MAJA MARKETING LAB d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.majamarketinglab.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh Maja’s MAKRETING LAB, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

3. NAČINI PLAČILA IN IZDAJA RAČUNOV ZA NAKUP STORITEV IN PRODUKTOV

Izdajatelj računov, ki se navezujejo na nakup produktov in storitev preko spletne strani www.majamarketinglab.si, je podjetje Maja MARKETING LAB d.o.o., Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj; Davčna št.: SI 48207969.

Vse spletne produkte, prijave na delavnice in predavanja lahko poravnate na več načinov. Nudimo vam plačilo s Paypalom, plačilo s kreditnimi karticami in pa plačilo na transakcijski račun.

Po oddaji naročila z izbiro plačila ‘po predračunu’ boste na email prejeli vse kompletne informacije, ki jih potrebujete za nakazilo.

Vsa nakazila morajo biti sprovedena na račun podjetja Maja Marketing Lab d.o.o., in sicer na TRR, odprt pri banki Hranilnica LON, s številko: SI56 6000 0000 0809 439.

Račun za sprovedeno plačilo boste prejeli najkasneje v 8 dneh po prejetem plačilu na naveden elektronski naslov.

Računov ne pošiljamo po pošti, razen če to izrecno želite in zahtevate (v tem primeru to sporočite na email naslov [email protected]). Vsi dostopi do uporabe programa in drugih elektronskih vsebin vam bodo omogočeni najkasneje v 24 urah od prejema plačila.

V vse cene je zajet 22% ddv, ki ga obračunamo skladno z zakonodajo.

 

4. REKLAMACIJE IN VRAČILA KUPNINE
Kupci spletnih tečajev in delavnic lahko v roku 30 dni od nakupa, brez razloga zahtevajo vračilo kupnine. Ob zahtevku morajo sporočiti podatke o transakcijskem računu, kamor želijo prejeti kupnino. Po vračilu kupnine jim je odvzet dostop do vsebin, ki se nahajajo v spletni učilnici in preklicano članstvo v zaprti Facebook skupini. Reklamacije so rešene najkasneje v roku 72 ur (delovnega časa).